Make-it-Simple..

Een goed ontwerp draagt bij aan de herkenning, uitstraling en/of imago van elk product, bedrijf of instelling. Voor elk project is het doel samen met de opdrachtgever een weg te vinden om een grafische uiting zo helder mogelijk naar elkaar en vervolgens naar buiten te communiceren.

In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. :amvp/go zet waar mogelijk en gewenst graag innovatieve/digitale middelen in, maar altijd met oog voor de meest passende uiting voor de doelgroep en doelstelling van de opdracht.

1 plus 1 = 3

Een belangrijk en intensief samenwerkingsverband is met grafisch ontwerper Janna van den Berg. Samen vormen we PuntDef. Door de wol geverfde ontwerpers die samen elke vormgevingsvraag kunnen invullen. Juist omdat ontwerp en de toepassingen continu veranderen, is samenwerken voor ontwerpers steeds belangrijker: Eén bureau waar klanten hun vraag kunnen neerleggen en waar de ontwerpers die vanuit hun eigen kracht en expertise kunnen oppakken. Van creatief concept tot uitwerking van visuele identiteit vertaald naar campagne materialen en middelen.

Ontwerpstudio :amvp/go & PuntDef zijn gevestigd in de Gruyterfabriek, dé creatieve broedplaats van ‘s-Hertogenbosch. Een perfecte werkplek voor het creëren van samenwerking en het versterken van elkaars (creatieve) krachten. We werken graag en veel samen met marketing/communicatie bedrijven, fotografen, webbouwers, tekstschrijvers, drukkers & andere ontwerpers.

 

 

Onderdeel van The Bigger Office; een netwerk-agency van verschillende creatieve expertises waar ervaring, kennis en inspiratie gebundeld en gedeeld worden. Hier werken we nauw samen met merkstrategen Arthur&Brent, Online marketing experts Bloei Online fotograaf Frank van Delft en online specialist Paint the Roses.We maken gebruik van elkaars kennis op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Ook worden er in The Bigger Office kennis-sessies georganiseerd met communicatie-specialisten, social media experts, (online) marketing professionals en grafisch ontwerpers om elkaar te up-daten over ontwikkelingen in het communicatieve en creatieve vakgebied.

 

 

Waarvoor kun je terecht?

Grafische vormgeving
Design kan je merk maken of breken. Creatieve concepten vertalen we naar pakkende beelden en een helder ontwerp. Met oog voor corporate afspraken, maar altijd mét een creatieve twist.

Multimedia
Natuurlijk: een goed ontwerp stáát, ongeacht het medium. Toch werkt communicatie via een beeldscherm vaak nét even anders dan op papier. Online mogelijkheden én beperkingen: wij weten er alles van.

Projectmanagement
Fotografie, illustraties, tekst, drukwerk: design staat zelden op zichzelf. Projecten begeleiden wij desgewenst van a tot z, van creatie tot daadwerkelijke levering.Specialties:

Corporate > Vinden van de kernwaarde. Ontwikkelen (& bewaken) van sterke, herkenbare beeldtaal, toepasbaar in talloze uitingsvormen.

Publishing > Sfeer en inhoud samenbrengen in beeld en typografie. Veel ruimte voor eigen interpretatie!

 

:a/ Afgestudeerd aan ArtEzHogeschool voor de Kunsten, Arnhem > Afdeling Grafisch Ontwerpen 1998

:a/ Intern at Jessica Weber Design > New York City 1996

:a/ Afgestudeerd Grafisch Lyceum Eindhoven > Grafisch Ontwerpen 1994

 


 Opdrachtgevers o.a:

opdrachtgevers2