Selecteer een pagina

amvp/go

= Annemarie van Pruyssen / grafisch ontwerp. Mijn ontwerpstudio is gevestigd in de Gruyter fabriek, dé creatieve broedplaats van ‘s-Hertogenbosch. Een perfecte werkplek voor het creëren van samenwerking en het versterken van elkaars (creatieve) krachten. Ik werk graag en veel samen met marketing/communicatie partners, fotografen, webbouwers, tekstschrijvers, drukkers & andere ontwerpers. Voor elk nieuw project zoek ik samen met de klant de juiste mix om het beste eindresultaat te bereiken.

Een goed ontwerp draagt bij aan de herkenning, uitstraling en/of imago van elk product, bedrijf of instelling. Voor elk project is het doel samen met de opdrachtgever een weg te vinden om een grafische uiting zo helder mogelijk naar elkaar en vervolgens naar buiten te communiceren. Samenwerking is essentieel om elkaar te verstaan.

Het is een uitdaging om voor elke nieuwe opdracht de juiste, spannendste, meest heldere en/of functionele oplossing te vinden. De zoektocht naar, en het vinden van het gewenste eindresultaat blijft inspireren.

• Meedenken, analyseren en ideëen vertalen naar beeld.
• Vinden van de kernwaarde. Vertalen van ruwe ideeen naar een functioneel en passend ontwerp.
• Ontwikkelen (& bewaken) van sterke, herkenbare beeldtaal/huisstijl, toepasbaar in talloze uitingsvormen.
• Samenbrengen van verschillende disciplines om elk project door de juiste mensen op de juiste plek in te vullen.

PuntDef

Annemarie van Pruyssen en Janna van den Berg vormen samen PuntDef. Door de wol geverfde ontwerpers die samen elke vormgevingsvraag kunnen invullen. Juist omdat ontwerp en de toepassingen continu veranderen, is samenwerken voor ontwerpers steeds belangrijker: Één bureau waar klanten hun vraag kunnen neerleggen en waar de ontwerpers die vanuit hun eigen kracht en expertise kunnen oppakken. Van creatief concept tot uitwerking in visuele identiteit en van campagne materialen, facebook headers en websites tot boekomslagen.

Grafische vormgeving
Design kan je merk maken of breken. Creatieve concepten vertalen we naar pakkende beelden en een helder ontwerp. Met oog voor corporate afspraken, maar altijd mét een creatieve twist.

Multimedia
Natuurlijk: een goed ontwerp stáát, ongeacht het medium. Toch werkt communicatie via een beeldscherm vaak nét even anders dan op papier. Online mogelijkheden én beperkingen: wij weten er alles van.

Projectmanagement
Fotografie, illustraties, tekst, drukwerk: design staat zelden op zichzelf. Projecten begeleiden wij desgewenst van a tot z, van creatie tot daadwerkelijke levering.

The Bigger Office

amvp:go is onderdeel van The Bigger Office, een netwerk van partners en professionals van concept, strategie tot uitvoering binnen De Gruyter Fabriek, dé vestigingsplaats voor de creatieve industrie in ‘s-Hertogenbosch. Naast onze werkruimte delen we kennis, netwerk en inspiratie.